Cloud OplossingenCloud?

Er zijn verschillende soorten, maten en smaakjes van Cloud (Private, Public & Hybrid). Het is bijzonder belangrijk om te kijken welke vorm van Cloud voor jou het beste is. Dit ligt aan de eisen die je omtrent werkbaarheid en beveiliging stelt, maar ook welke strategie je als organisatie voert.

De Cloud biedt enorme kansen, maar daarbij ook uitdagingen. Laat je goed adviseren voordat je een keuze maakt. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Kop koffie doen?


Private Cloud & Online Werkplek

Het werken in de cloud van Wazda-IT Solutions biedt je organisatie de kans om automatisering als een dienst af te nemen. Alle IT functionaliteiten welke je organisatie nodig heeft voor een vast bedrag per maand per gebruiker.

Onze Cloud is voor informatiebeveiliging gecertificeerd (ISO 27001 & NEN 7510). Wij hebben met dit product een sterke focus op kwaliteit, flexibiliteit en duidelijkheid.

Een premium quality oplossing voor je gehele ICT platform.Lease Uw Werkplek

Stabiliteit

De Online Werkplekken draaien op onze volledig redundante omgeving. Hierdoor is er een exceptioneel hoge uptime!

Flexibiliteit

Vanaf elke locatie en device benaderbaar en altijd dezelfde vertrouwde werk omgeving.

Snelheid

De Online Werkplekken zijn schaalbaar opgebouwd, dit betekent dat elke werkplek altijd snel zal zijn.

Schaalbaar

Direct schaalbaar. Deze maand extra werkplekken nodig en volgende maand niet meer? Geen probleem!

Beveiling

Gecertificeerd voor Informatiebeveiliging. ISO 27001 & NEN 7510.


Financiële Duidelijkheid

Vast bedrag per maand, geen nacalculatie, geen verassingen.Wazda Office 365Public Cloud & Office 365

Een alternatieve route is het werken in de Public Cloud. De oplossingen zijn wat statischer, maar sluiten wellicht aan bij je wens. Denk bijvoorbeeld aan Office 365, Dropbox of Gmail.

Public Cloud heeft vaak een gunstige prijsstelling en is flexibel in afname.
Beveiliging en flexibiliteit in de oplossing kunnen uitdagingen zijn.

Zorg voor goede begeleiding in de inventarisatie, implementatie en voor een betrouwbare helpdesk met nazorg. Wij helpen je hier graag bij!Single Sign On & Public Cloud

Belangrijk bij het werken in de Public Cloud is de beheersbaarheid en werkbaarheid.

Het afnemen van verschillende Public Cloud oplossingen kan verwarrend zijn en kan daarom het beste via een Single Sign On portaal gecentraliseerd te worden. Via deze weg komt alles weer centraal en werkt het complementair aan elkaar.

Vergeet bij het werken in de Public Cloud de lokale werkplek en haar beveiliging niet. Two-Factor authenticatie en encryptie raden wij daarom sterk aan.