Samen Slimmer Communiceren


Samen Slimmer Communiceren

Om Samen Slimmer te Communiceren heeft Wazda een uitgekiend pakket samengesteld. Dit pakket gaat jouw en je organisatie helpen om nog slimmer te werken. Zeker wanneer je het combineert met ons Vast/Mobielpakket.  Ook voor het echt veilig delen van gegevens hebben wij met Veilig Delen een slimme oplossing.

Samen Slimmer Communiceren voegt alle communicatiemiddelen samen. De enige voorwaarde is toegang tot internet. Op een overzichtelijke manier kun je zo audio- en videogesprekken voeren, chatten, video vergaderen, filesharing en beeldschermdelen. Hoewel collega’s niet op dezelfde fysieke locatie zitten, kun je samenwerken alsof zij naast je zitten.

Samen Slimmer Communiceren kan ook gekoppeld worden aan je website. Iedereen kan zo met één klik van de muis direct, rechtstreeks en live, bellen, chatten en videobellen met jouw organisatie.

Wanneer je Samen Slimmer Communiceren combineert met het Vast/Mobiel Pakket stijgt je bereikbaarheid nog verder. De mobiele telefoon wordt gekoppeld aan het Samen Slimmer Bellen pakket en is zo volwaardig onderdeel van je telefooncentrale in de cloud. Iedereen is op één nummer zowel vast als mobiel bereikbaar. Overal en altijd. Zo mis je nooit meer een telefoontje van een (potentiele) klant.
Veilig Delen

Veel informatie-uitwisseling gaat via internet. E-mails worden verstuurd en bestanden worden gedeeld. Met Veilig Versturen zorg je ervoor dat deze informatie op een veilige manier gedeeld kan worden. Een soort We-transfer, maar dan 100% beveiligd.

Door te werken met encryptie, codering en wachtwoorden komt de informatie nooit bij onbevoegden. Zeker bij het delen van persoonlijke informatie, zoals patiëntendossier en financiële gegevens, is dit onmisbaar.

Met Veilig Versturen kun je ook eenvoudig alle e-mail bijlagen automatisch laten omzetten naar een Veilig Versturen adres. Hierdoor stuur je nooit meer onveilig bestanden als bijlage over het internet.