Jouw rol als stagiair(e) administratief- en secretarieel medewerker is veelzijdig, uitdagend en behoorlijk leerzaam. Je krijgt te maken met de meest uiteenlopende taken die allemaal van belang zijn voor het soepel laten draaien van de organisatie.


Stagiair(e) Spontane secretarieel/Administratief medewerker

Bij Wazda IT-Solutions is geen dag hetzelfde, maar dit zou er één van kunnen zijn:

‘’Je wekker gaat af. Je bent direct wakker en hebt zin om te knallen.  Vandaag staan je weer veel afwisselende werkzaamheden te wachten. Je rijdt vol goede moed naar kantoor, pakt een bak koffie of thee en klapt je laptop open en gaat verder met de voorbereiding voor jouw dag. Je opent je mail, maakt een planning voor de dag en ondertussen verwerk je de ingekomen post.

Aah, die batch met bestelde laptops zijn eindelijk binnen en moeten worden ingeklaard en aangemeld voor jouw collega’s van de technische dienst. Nadat je dit gedaan hebt pak je de inkoopfacturen erbij om deze geordend en  snel te verwerken. Ondertussen gaat de telefoon en belt er een klant die die naast wat technische vragen over zijn cloud-omgeving ook de afdeling verkoop nodig heeft. Zo flexibel als je bent, pak je dit direct op en meld je de klant dat je alles noteert en dat de betreffende collega’s na het overleg waar ze inzitten direct contact opnemen. Uiteraard doe je dit professioneel en zakelijk.

Nu is het tijd om de algemene mailboxen door te lopen om de binnengekomen mails te verdelen onder de collega’s en te zorgen dat belangrijke zaken in deze mails worden gelogd in het CRM, jij hebt namelijk alles onder controle!

De koffie is bijna op, woensdag komt er een belangrijke klant en je weet dat een collega binnenkort jarig is dus je gaat er eens goed voor zitten om dit allemaal geregeld te krijgen. Bestellingen de deur uit, lunch geregeld en die leuke kaart is gepost!

Na je werkdag rijd je enthousiast en voldaan naar huis.  Met genoeg energie voor een volgend avontuur kijk je uit naar de dag van morgen, maar dan werkend vanaf je thuiskantoor.’’

Stagiair(e) administratief en secretarieel medewerker

Zakelijke Vriendschappen is onze kernwaarde, onze relaties echt leren kennen, weten wat er speelt om vervolgens bij te dragen doormiddel van automatisering.

Jouw rol als stagiair(e) administratief- en secretarieel medewerker is veelzijdig, uitdagend en behoorlijk leerzaam. Je krijgt te maken met de meest uiteenlopende taken die allemaal van belang zijn voor het soepel laten draaien van de organisatie.

Voorraadbeheer is van wezenlijk belang voor Wazda om snel te kunnen schakelen naar de klant toe, en om duidelijk in kaart te hebben wanneer bepaalde zaken uitgeleverd dienen te worden. Je houdt dit bij en verwerkt de ingekomen facturen, past de verkooporder aan zodat zowel Sales al de buitendienst weten wat de status van een opdracht is. Nadat de opdracht is uitgevoerd controleer je de gemaakte uren en uitgeleverde goederen en maakt de factuur op. Je komt dus in contact met alle linies van het bedrijf waarbij je ook korte lijnen hebt met sales, inkoop en de buitendienst, jij bent dus een belangrijke speler in ons team!

Goed, je leest het al. Geen dag is hetzelfde en je leert iedere dag nieuwe dingen. Vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak zul je groeien! Jouw enthousiasme en drive bepalen jouw succes!

Als Erkend Leerbedrijf zijn we geaccrediteerd om jou op te leiden en dat zullen we dan ook met veel plezier doen!

Interesse? Reageer dan door jouw CV en motivatie te mailen naar elsbeth@wazda.nl

Ps. ‘’Tafelvoetbal-skills’’ en een tostikoning(in) zijn, betekent: bonuspunten ?