VacatureDe Club…

We zijn een club jonge honden die inmiddels niet zo jong meer zijn maar soms gedragen we ons nog wel zo. We hebben allemaal de passie om te helpen, bij te dragen en om voor mensen en relaties te zorgen. Dat is ons bestaansrecht.

Daarnaast zijn we lekker bij de tijd, hebben oog voor vernieuwing en zoeken altijd naar slimme oplossingen. Voor onszelf en voor onze relaties. Ons kantoor zit in Goor (Overijssel) en we bedienen relaties door heel Nederland.

Zakelijke Vriendschappen is onze kernwaarde, onze relaties echt leren kennen, weten wat er speelt om vervolgens bij te dragen door automatisering.

Zie jij jezelf al hier tussen zitten?


Junior Sales accountmanager

Bij Wazda IT-Solutions is geen dag hetzelfde, maar dit zou er één van kunnen zijn:

‘’Je wekker gaat af. Je bent direct wakker en hebt zin om te knallen. Je weet dat je een gesprek hebt met een leuk innovatief bedrijf om hun gehele ICT aan te pakken. Je rijdt vol goede moed naar kantoor, pakt een bak koffie of thee en klapt je laptop open en gaat verder met de voorbereiding. Ondertussen gaat de telefoon en belt er een andere klant die een paar laptops en printer nodig heeft. Zo flexibel als je bent, pak je dit direct op en maak je een passende en strakke offerte voor de klant.

Je gaat door met de voorbereidingen voor de nieuwe klant en schakelt kort met je Sales Manager, even  de doelen en de details scherp stellen. Online werkplekken, telefonie, internetverbinding en een MFP, alle klantwensen zijn je nu duidelijk en je kunt gaan knallen.

Met je leaseauto ben je naar de klant gereden, doet je Wazda-mondkapje voor en gaat naar binnen. Eenmaal aan tafel stel je belangstellende vragen en vertel je onze klant dat wij werken op basis van “zakelijke vriendschappen”. Je neemt de klant mee in de IT-mogelijkheden en processen en weet de klant enthousiast te krijgen om overstag te gaan. Na een handtekening van de klant en een ‘’handshake op anderhalve meter’’ verlaat je het pand. Je rijdt terug naar kantoor, maar haalt eerst gebak om je succes op kantoor te vieren.

Na je werkdag rijd je enthousiast en voldaan naar huis.  Met genoeg energie voor een volgend avontuur kijk je uit naar de dag van morgen, maar dan werkend vanaf je thuiskantoor.’’

 

Wat bieden wij jou:

 • Een leuke, diverse en uitdagende werkplek waarin je professioneel kan groeien,
 • Een enthousiaste en betrokken organisatie welke zeer positief ontwikkelt,
 • Aandacht en ondersteuning met je eigen ontwikkelplan,
 • Leaseauto, laptop en telefoon,
 • Fulltime,
 • Goede bonusregeling

 

Wat is jouw profiel:

 • Je houdt van Sales: Ja, dit is bewust met een hoofdletter geschreven. Je gaat altijd voor het beste voor de klant en voor het bedrijf. Je krijgt motivatie bij het halen van je doelen. Analyses en plannen maken, contacten op-/uitbouwen en onderhouden en samen groeien zijn passend voor jouw karakter.
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en enthousiast. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid maar we snappen dat je nog veel moet leren.
 • Werkervaring in een sales gerelateerde functie is mooi meegenomen.
 • Je bent gewend om vanuit een strategische visie te werken en die te vertalen naar jouw eigen plannen om zo de doelstellingen te halen.
 • Je bent communicatief sterk in een persoonlijk gesprek als ook via de telefoon en digitaal
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Collegiale en flexibele instelling.
 • Werk is voor jou iets wat niet enkel tussen 9 en 5 plaatsvindt
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Een klantgerichte houding en je bent goed in staat om zakelijke vriendschappen aan te gaan en te onderhouden doordat je een professionele maar toegankelijke houding hebt.

We zouden het tof vinden om een korte videoboodschap van je te ontvangen waarin jij duidelijk maakt waarom wij jou zoeken. Mocht je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek dan zal deze telefonisch plaatsvinden (kan je gelijk jouw telefonische acquisitieskills laten zien). Het vervolggesprek zal dan op kantoor plaatsvinden.

Je kan reageren op deze vacature tot en met 10 Januari. De kennismakingsgesprekken zullen op maandag 18 en/of dinsdag 19 Januari plaatsvinden.

Direct meer weten of reageren? Mail nu naar Elsbeth: elsbeth@wazda.nl of bel 088-1167000


Tof team

Gemiddeld een jaartje of 30, energiek en gepassioneerd. Soms een beetje gek...

Groei

Persoonlijke begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Creatief

Voor alles is een oplossing!