VacatureDe Club…

We zijn een club jonge honden die inmiddels niet zo jong meer zijn maar soms gedragen we ons nog wel zo. We hebben allemaal de passie om te helpen, bij te dragen en om voor mensen en relaties te zorgen. Dat is ons bestaansrecht.

Daarnaast zijn we lekker bij de tijd, hebben oog voor vernieuwing en zoeken altijd naar slimme oplossingen. Voor onszelf en voor onze relaties. Ons kantoor zit in Goor (Overijssel) en we bedienen relaties door heel Nederland.

Zakelijke Vriendschappen is onze kernwaarde, onze relaties echt leren kennen, weten wat er speelt om vervolgens bij te dragen door automatisering.

Zie jij je al hier tussen zitten?


Servicedesk

Op de servicedesk ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant. Samen met het team zorg je dat onze Zakelijke Vrienden altijd snel te woord worden gestaan, gehoord worden, maar bovenal dat hun uitdagingen snel worden opgelost. De grootste bijdrage ga je leveren aan onze skilled helpdesk.

Wat is een skilled helpdesk? Daar bedoelen we mee dat wij mensen aan de telefoon hebben zitten met verstand van zaken en kennis van de relatie. Dus we hebben in onze organisatie ingeregeld dat we mensen die ons bellen, direct kunnen helpen. Zodat ze niet verdwalen in oeverloze keuze menu’s of een kwartier in de wacht moeten hangen.

Wat wij daarbij ook super belangrijk vinden is dat je de relatie begrijpt, begrip kan tonen, snapt wat de impact voor relatie is, maar bovenal dat je de relatie weer een blij persoon maakt.

Daarnaast zal er tijd zijn om onze eigen oplossingen te automatiseren en het inzetten van Office 365 te verbreden. Jouw uitdaging zal zijn om beschikbaarheid, stabiliteit en nog meer daadkracht aan ons team toe te voegen.

Wat bieden wij jou:

 • Een leuke, diverse en uitdagende stage waarin je professioneel kan groeien,
 • Een enthousiaste en betrokken organisatie welke zeer positief ontwikkelt,
 • Aandacht en ondersteuning met je eigen ontwikkelplan,
 • Marktconform stagevergoeding.

We zoeken voor deze leuke en uitdagende functie iemand die de waarde en het belang van een kundige Servicedesk inziet, maar ook iemand die verder durft te kijken.  Ook deel je graag je kennis met collega’s. Daarnaast kun je goed functioneren binnen hectiek met soms een stressig randje. Eigenschappen die wij in jou zoeken zijn rust, stabiliteit, altijd gericht op de oplossing en een enorme passie om te helpen.

Wat is jouw profiel:

  • Bezig met relevante ICT opleiding,
  • PRE: Ervaring met Windows server 2016/2019, Microsoft Exchange 2013/2016, Hyper-V, Office 365 en heb je diverse applicaties geupdate, beheert en onderhouden.
  • PRE: Ervaring met Online Telefonie en dataverbinding oplossingen
  • MBO+ werk- en denkniveau,
  • Collegiale en flexibele instelling. (Geen 9-5 mentaliteit).
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Een klantgerichte houding en goed in staat om zakelijke vriendschappen aan te gaan en te onderhouden.
  • Competenties: Samenwerken, Acquisitiekracht, Overtuigen, Presenteren, Klantgericht, Commercieel, Flexibel, Creatief, Impact, Stressbestendig en Zelfstandig

Je kan reageren op deze vacature als je je aangetrokken voelt tot een plek waar je jezelf kan zijn en die potentie heeft om samen met jou verder te groeien. Wil je je toekomstige collega’s alvast wat beter leren kennen dan kan je kijken op ons YouTube kanaal. We zijn te vinden op LinkedIn en een like van de Wazda-Facebookpagina vinden we ook tof.

Direct meer weten of reageren? Mail nu naar Elsbeth: elsbeth@wazda.nl of bel 088-1167000


Tof team

Gemiddeld een jaartje of 30, energiek en gepassioneerd. Soms een beetje gek...

Groei

Persoonlijke begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Creatief

Voor alles is een oplossing!